English      Español      Norsk      Русский

swowboat_ext-18.jpg
Showtime+julebord+04.jpg
julebord_14.jpg
showtime_2494.jpg

Wine List

Our catering staff will give you the best service!
The cruise and a delicious meal on board is the perfect combination for our passengers.


Barbera Negro d`Alba Dina

Druene kommer fra Monteu Roero og Basarin i Neive i
Roero-åsen i Piemenote. Saftigmed god frisk syre. Behagelige mørke, modne kirsebær i munnen. Flott bærpreg, fast, frisk og lettdrikkelig. Anbefales til pinnekjøtt & svineribbe.


Reserva das Cortes

Vinen har en moden rubinrød farge med en liten mursteinsrød rand. 
Moden fruktig aroma av moreller, plommer, svisker og et krydderpreg i bakgrunnen.
 Det er en middels fyldig vin, med moden frukt i munnen også, bløte tanniner og integrert syrefriskhet. Rund og behagelig ettersmak


Réserve de L’Abbé Vignobles Foncalieu Frankrie

Karakteristikk: Rubinrød farge. Aromaer av røde bær (solbær, kirsebær og bjørnebær) og krydder. Bra frukt og syre i munnen. Lang ettersmak.


Chablis Jean Deligny

Lys strågul farge med noe grønnskjær i kanten. Aromatisk duft av grønne friske epler, sitrus og en fremtredende kalkminerallitet også i munnen. Pent balansert Chablis med en lang og frisk avslutning. En klassiker til alt havet har å by på, noen anbefalinger er østers, kveite, skalldyr og Franske oster så som Epoise.


Von Buhl Riesling

QbA Trocken Reichsrat Von Buhl. Tyskland,Pfalz, Pfalz QbA. Ren, fruktig og sjarmerende vin som viser karakteren av Pfalz med god syre og mineralitet. Vinen er tørr og klassisk med fersken, blomster og epler på duft. Frisk, balansert og krisp vin med eple- og limearomaer og distinkt mineralitet i munnen


Chardonnay delle Venezie

Fin, delikat, ren og frisk. Lys gylden strågul farge. Dufter innbydende av tropiske frukter. Velbalansert og varm i smaken. Passer til lett krydrete retter, gjerne stekt eller grillet fisk. Salat og pasta. Behagelig som aperitiff.


 Perelada Cava Brut Reserva N.V

 Castillo Perelada, Spania, Catalonia, Penedes. Cava Brut Reserva har meget behagelig ”mousse” med små og delikate perler. Kombinasjon av frukt og blomster i nesen, kompleks og  allikevel lett tilgjengelig.


Contarini Prosecco Treviso Brut

Tenuta Contarini. Italia, Veneto, Prosecco D.O.C. Treviso. Druer: Prosecco Balbi. Alkohol: 11%


Prima Rosa Negro

Angelo Negro e Figli Italia, Piemonte, Monteu Roero i Canale. Granateple på farge. Frisk med lyse røde frukter og rosearomaer. Saftig, frisk og flott fruktkonsentrasjon. Flott syre og lang frisk avslutning